InfoTV tehokkaaseen tiedottamiseen

InfoTV tehokkaaseen tiedottamiseen

APP Development
Helppo ja nopea väline tehostamaan viestintää. Turvallinen selainpohjainen hallinta mahdollistaa rajattoman tiedon syöttämisen.
Brand Identity
Helppokäyttöisyys ja selkeä hallinta mahdollistavat nopean käyttöönoton. Me koulutamme ja autamme sinua luomaan vaikuttavat esitykset. Tukipalvelumme auttaa sinua joka tilanteessa. Kaikki tuki yhdestä numerosta.
UI Design
Olemme toimittaneet infoTV palvelua jo yli 6 vuotta. Palautteet perusteella asiakkaamme on todella tyytyväisiä palveluumme. Tällä hetkellä asiakkaitamme on julkishallinnot ja pk-yritykset.
InfoTV näytöillä seinillä, lattiajalustoilla tai vaikka katossa hammaslääkärissä.Tabletilta messuilla, vastaanotoissa tai vaikka kirjaston hyllyssä. TV antenni tai kaapeliverkoissa asuntoloissa, hotelleissa tai kiinteistöissä.
System Integration
Luo sisältöä, näyttöjä ja käyttäjiä helposti verkon yli. Tehosta hallintaa käyttäjä- ja näyttöryhmillä. Luo käyttäjiä ja liitä heidät oman yksikkönsä käyttäjäryhmään. Luo näyttöryhmiä tai yksittäisiä näyttöjä. Ajasta esitykset näkymään suunniteltuna aikana. Pystymme hyödyntämään kotisivuillasi näytettävää materiaalia. Näytä ruudulla taloautomaation informaatiota (Sää, Virrankulutus, Aurinkopaneelien toiminta, Ilmastointi) InfoTV-palvelumme soveltuu isojen ja pienten yritysten tarpeisiin.
Support
Pyrimme auttamaan käyttäjää reaaliajassa ongelmatilanteessa. Näemme hallintasta käyttäjän ongelman ja näytön sisällön. Pystymme ottamaan näyttöön yhteyden ja tarkastamaan sisällön istuvuuden.